Pension

Op onze mooie accommodatie bieden wij ook stalling aan. Wij bieden volpension. Wij mesten zelf dagelijks de stallen uit en zorgen voor voldoende brok en ruwvoer. Wij hebben goede faciliteiten te bieden. Voor iedereen is er een ruime zadelkast beschikbaar. Wij bieden onze klanten een luxe, ruime stal aan voor hun paard of pony. Daarnaast hebben wij een mooie rijbak, logeercirkel, paddocks en een wasplaats. Hieronder vindt u een impressie van onze faciliteiten en accommodatie.

Stallen

Wij beschikken over 11 boxen waarvan 1 merrie en veulen box van 7 x 3. De andere 10 boxen zijn 3 bij 3,5. De stallen zijn voorzien van automatisch drinkbakken en hooiruif.

Paddocks

Wij beschikken over 8 paddocks waarvan 4 10x15 gedraineerd zijn en 3 10x20 met houten omheining en we hebben 1 grote opfok paddock. In de paddocks zijn automatische drinkbakken aanwezig en de paarden krijgen bij ons onbeperkt hooi.

Rijbak

Wij beschikken over een 20x60 rijbak met all weather bodem. Hierdoor is de bak altijd begaanbaar. 's Avonds kan de bak worden verlicht door middel van 4 grote lampen. De bak wordt in de zomer besproeid door een automatisch sproeisysteem.

Longeercirkel

Onze longeercirkel beschikt ook over all weather bodem. Ook is er verlichting aanwezig. De logeercirkel heeft net als onze paddocks een prachtige houten omheining.

Weiland

Bij onze stal hebben wij 1.5 hectare grasland.

Stal Hulzebos
Oostervoorsteweg 1
9304TT Lieveren
Contact
Tel: 0654121710